Copanele de pui in sos de dovlecel

Postat de Valclaudia in Pui
11 Aug 2013 | 5979 vizualizari
Copanele de pui in sos de dovlecel

o mancarica tare gustoasa....

Ingrediente

  • 5 copanele de pui (gata marinate din comert)
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 4 linguri de ulei
  • 1 dovlecel mediu
  • 500g rosii
  • 1 cutiuta bulion
  • 1 lingurita boabe de mustar
  • 1 foaie de dafin
  • sare si piper dupa gust
  • 1 legatura de patrunjel verde

Mod de preparare

Curatam si spalam ceapa si ardeiul. Dovlecelul il spalam si taiem doar capetele,il impartim in jumatate si scobim mijlocul cu semintele (pastram coaja daca nu este prea batran dovlecelul).

Trecem aceste legume prin robot si le calim in ulei,cca 10 minute.

Spalam rosiile, le zdrobim tot la robot. Cand legumele sunt calite, adaugam copanelele si 1/2 cana cu apa+ condimentele. Lasam sa fiarba la foc mic, cand scade apa adaugam rosiile pasate,foaia de dafin si bobitele de mustar si din nou lasam sa fiarba incet tinand vasul acoperit cu un capac. Cand carnea este fiarta (incercam cu o furculita daca s-au patruns prin fiert copanelele),adaugam bulionul, mai lasam cca 5 minute sa se intrepatrunda aromele si stingem focul.

Presaram patrunjel verde tocat si lasam mancarea acoperita cel putin 5 minute inainte de servire.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele de pui in sos de dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Piept de pui cu legume si sos de rosii

Postat de oanapl

Piept de pui cu legume si sos de rosii

Pieptul de pui tăiat cubulețe se prăjește pe toate părțile în uleiul de măsline încins. Se spală și se curăță legumele.Se taie pe rând legumele: ceapa se taie...

Citeste continuarea

Copanele in fulgi de porumb la cuptor

Postat de rocsi_1612

Copanele in fulgi de porumb la cuptor

Spalati bine pulpele si indepartati orice urma de puf. Indepartati pielita usor (eu oricum nu o consum niciodata). Intr-o oala puneti apa cu putina sare, piper si foile de dafin. O transferati pe...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.08.2013, 21:18
Ce bun trebuie sa fie!
la 11.08.2013, 21:18
delicios
la 11.08.2013, 21:19
la 11.08.2013, 21:26
la 11.08.2013, 22:00
interesant cu sos de dovlecel

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking