Copanele dulci-picante

Postat de Creatsa in Pui
5 Apr 2014 | 24663 vizualizari
Copanele dulci-picante

Super delicioase ;)

Ingrediente

  • 8 copanele de pui
  • piper macinat
  • sare
  • condimente pentru pui
  • 1 lingurita rasa de boia iute
  • ulei pentru prajit
  • Sos:
  • 1 lingura de unt
  • 4 linguri pasta de rosii
  • 2 lingurite miere
  • 1 lingurita rasa de boia iute
  • 1 catel de usturoi
  • sare

Mod de preparare

Am spalat si curatat bine copanelele de pui apoi le-am lasat la zvantat.

Le-am asezonat cu sare,piper macinat ,boia iute si sare si le-am lasat la odihnit o jumatate de ora.

Intr-o tigaie am pus la incins ulei cam de doua degete.

Am prajit copanelele la foc mic spre mediu pana s-au patruns bine si s-au rumenit frumos.

Le-am scos intr-un vas si le-am lasat deoparte pana am pregatit sosul.

Am topit untul iar usturoiul l-am taiat marunt.

Am calit usturoiul in unt aprox 1 minut apoi am adaugat pasta de rosii,boiaua ,mierea si un praf de sare.

Am lasat sa fiarba pe foc mic amestecand continuu pana am obtinut un sos legat .

Am pus copanelele peste sos si le-am lasat sa fiarba 1-2 minute pe fiecare parte pana au fost bine acoperite de sos.

Se servesc alaturi de o garnitura la alegere.:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele dulci-picante" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (32)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pui cu sos picant

Postat de farfuriavesela

Pui cu sos picant

Dupa cum va spuneam aceasta reteta este una foarte rapida, asa ca robotul de bucatarie ne va fi de mare ajutor pentru ca toate ingredientele, in afara de ciocanele, le mixam pana devin o pasta....

Citeste continuarea

Friptura de pui in sos picant de ardei, cu dovlecel si oua posate

Postat de merisor67

Friptura de pui in sos picant de ardei, cu dovlecel si oua posate

Pentru ca puiul meu a fost unul de curte, am pus mai intai carnea la fiert pentru a o fragezi, dar si pentru a folosi supa ulterior la mancare. Deci, portionam carnea si o punem la fiert in apa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.04.2014, 16:25
ce bine arata
la 05.04.2014, 16:29
delicioase
la 05.04.2014, 16:30
Ralu
la 05.04.2014, 16:30
Luana
la 05.04.2014, 16:34
un deliciu

Vezi toate comentariile (32)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking