Copanele in crusta de iaurt

Postat de rhapsody in Pui
6 Oct 2012 | 5584 vizualizari
Copanele in crusta de iaurt

Am preparat niste ciocanele de pui fragede, rumene si aromate... o nebunie. Va indemn sa incercati!

Ingrediente

  • 6 ciocanele
  • marinata:
  • 1 1/2 lingura sos de soia
  • 2 lgt condiment de pizza Fuchs
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • 1 lgt boia de ardei dulce
  • 1/2 lgt chili
  •  sare & piper
  • crusta:
  • 3 linguri iaurt
  • 1 galbenus
  • 1 lgt mustar
  • 1/2 lgt usturoi granulat (facultativ)
  • pesmet
  • putin ulei

Mod de preparare

1. Spalam ciocanelele, scoatem pielea si  stergem cu un prosop de hartie.

2. Amestecam ciocanelele cu ingredientele de la marinata si dam la frigider vreo 4 h. (Daca nu aveti timp puteti trece imediat la pasul 4 ;)

3. Intr-un bol, amestecam iaurtul cu galbenusul, iaurtul, zeama de lamaie, mustarul si usturoiul.

4. Bagam ciocanelele in sosul de la pasul 3, apoi le dam prin pesmet. 

5. Le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le dam la cuptor 50 min la 190-200°C.

6. La 30 min dupa introducerea in cuptor, le scoatem si le ungem cu foarte putin ulei, apoi le bagam inapoi.

7. Peste inca 10 min scoatem din nou tava si intoarcem ciocanelele pe partea cealalta ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele in crusta de iaurt" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Pui cu sos mediteranean

Postat de ianculubita

Pui cu sos mediteranean

Pregatim mai intai sosul: punem in blender rosiile oparite, curatate de coaja, taiate impreuna cu restul ingredientelor (de la busuioc doar frunzele), mixam bine rastrnam intr-un bol, condimentam...

Citeste continuarea

Pulpe cu legume

Postat de Dya

Pulpe cu legume

Prajim pulpele, iar cand s-au rumenit usor, adaugam legumele taiate cuburi mici si le lasam la calit pentru 10-15 minute. Adaugam supa de pui si potrivim de gust cu sare si busuioc; punem si sucul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.10.2012, 10:12
wow, cum arata!!!
la 06.10.2012, 10:15
Interesant!
la 06.10.2012, 10:20
delicioase
la 06.10.2012, 10:22
la 06.10.2012, 10:36

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking