Ingrediente
- 500 gr. cotlet de porc
- 250 gr. cascaval
- 300 gr. sunca
- 2 oua
- faina
- pesmet
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare
Se bate cotletul cu ciocanul de snitele , se condimenteaza cu sare si piper dupa gust .
Se taie cascavalul si sunca feliute .
Pe fiecare bucata de carne punem o felie de cascaval si o felie de sunca si se ruleaza , se prinde cu scobitori in ambele parti ale ruloului .
Batem uale cu sare , piper si adaugam faina .
Dam rulourile prin faina ,oul batut si pesmet si le prajim in uleiul incins pe ambele parti .
Se sevesc calde cu garnitura dorita , eu am servit cu cartofi la cuptor , salata verde si rosii.
Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (36)
|