Cornete surpriza

Postat de katty in Prajituri
22 Oct 2014 | 2857 vizualizari
Cornete surpriza

Briose delicioase in cornete de inghetata plus un strop de inghetata .

Ingrediente

  • 12 cornete de inghetata cu fundul plat
  • 1 conserva de ananas
  • 250 gr faina
  • 50 gr fulgi de cocos
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • 1 ou
  • 125 gr zahar
  • 80 ml ulei
  • 200 ml lapte batut
  • 1 plic zahar vanilat
  • inghetata de ananas(1 conserva ananas , 100 ml frisca )
  • frunze de menta

Mod de preparare

Intr-un vas punem faina , fulgii de cocos , praful de copt si bicarbonarul si le amestecam .
Separat batem oul cu zaharul , adaugam  uleiul , laptele batut si zaharul vanilat . Punem amestecul peste faina .Scurgem 150 gr ananas  din conserva si il taiem mai marunt . 
Adaugam ananasul si omogenizam . Punem compozitia in cornete(3/4 din cornet)
Asezam cornetele  pe  o tava de briose si o dam la cuptor pentru 25-30 de minute .(pana se rumenesc usor)


Scoatem tava si lasam briosele sa se raceasca .
Pentru unghetata mixam continutul unei conserve de ananas . Batem frisca , o amestecam cu ananasul mixat si turnam  amestecul in masina de inghetata  (daca nu avem  masina de inghetata punem la congelator pentru cateva ore , amestecand din cand in cand )


 Ornam briosele racite cu cate o cupa de inghetata , o bucata de ananas  si frunze de menta !

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornete surpriza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert rulada cu gutui

Postat de MotanLaOale

Desert rulada cu gutui

Intai se prepara umplutura ca sa aiba timp sa se raceasca. Gutuile se curata de seminte si coaja si se dau pe razatoarea mare. Se amesteca cu zaharul, untul si sarea si se pune la foc...

Citeste continuarea

Foi de miere de albine

Postat de Alepaty

Foi de miere de albine

Pe planseta punem faina,bicarbonatul,scortisoara si turnam compozitia fiarta( mierea,untul,zaharul,laptele se pun intr-o cratita cu fund dublu pana se topesc si incepe sa fiarba se opreste si se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.10.2014, 21:07
la 22.10.2014, 21:20
Delicioase!
la 22.10.2014, 23:59
bune
la 23.10.2014, 08:17
la 23.10.2014, 09:32

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking