Ingrediente
- 1 pachetel piscoturi(12 bucati)
- 150 gr miez de nuca
- 150 ml lapte
- 2 linguri cacao
- esenta de cafea
- 75 gr unt
- coaja rasa de portocala
- 15 napolitane micute cu cacao
- sare
- 1 lingura zahar
- fulgi de cocos, cacao si cafea pentru ornat
Mod de preparare
Rupem piscoturile bucatele si le trecem prin robot impreuna cu miezul de nuca, apoi le amestecam cu cacaoa.
Punem pe foc moale laptele, zaharul, sarea, coaja de portocala si untul si lasam sa fiarba pana la topirea untului, apoi adaugam peste compozitia de piscoturi si omogenizam.
Dam compozitia la rece pentru 10-15 minute, dupa care formam bilute la mijlocul carora asezam cate o bucata de napolitana.
O parte din bilute le trecem prin nuca de cocos, iar o parte prin cacao si cafea.
Daca ti-a placut reteta noastra "Praline cu surpriza(Reteta cu nr. 200)" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (50)
|