Ingrediente
- Pt. aluat:
- 500g faina
- 1 ou
- 5 lg ulei de masline
- 25 g drojdie proaspata
- 1 lgt sare
- apa calduta cat cuprinde
- Pt. umplutura:
- 300g cas de vaca
- 2 ciuperci mari
- 1 lg unt
- sare, piper
- oregano
- suc de rosii
- seminte de floarea soarelui
Mod de preparare
Preparare cornulete cu cas:
Se face un aluat din ingredientele pentru blat si se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul.
Intre timp, ciupercile se curata si se taie felii si se soteaza in unt. Casul se taie cubulete mici.
Pe masa infainata, se intinde aluatul in foaie potrivit de subtire si se taie in patratele. Se pun pe fiecare patratel cate doua felii de ciuperci, cubulete de cas, se presara deasupra sare, piper si oregano. Se suprapun doua colturi, se lipesc bine si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se ung cornuletele cu sosul de rosii si se presara deasupra semintele de floarea soarelui.
Se dau la cuptor la foc potrivit pana devin aurii deasupra.
Cornuletele cu cas se servesc calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu cas" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (16)
|