Cornulete cu nuca

Postat de sufletista in Dulciuri
8 Feb 2013 | 3293 vizualizari
Cornulete cu nuca

Ingrediente

  • 1 cana de bors
  • 1/2 cana de ulei
  • 100 g unt
  • 100 g zahar pudra
  • coaja de portocala
  • 10 g drojdie proaspata
  • 1 praf de sare
  • 100 g vin alb
  • faina
  • nuca
  • zahar pudra

Mod de preparare

Amestecam ingredientele lichide dupa care adaugam ingredientele uscate si faina treptat pana obtinem o coca nelipicioasa

Acoperim si lasam la dospit cca 20 minute

Intindem o foaie subtire pe care o vom taia in tringhiuri(eu fac cu o farfurie un cerc dupa care fac triunghiuri)

Pe partea cea mai lata punem cate 1 miez de nuca (intreg) si rulam. Asezam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pana se rumenesc putin.

Se pudreaza cu zahar pudra

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu nuca" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

Postat de Bucataras

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

Cum se prepara Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă: Începeți prin a tăia rahatul în bucăți mici. Pregătirea Aluatului: Dacă folosiți aluat fraged...

Citeste continuarea

Reteta de cornulete fragede cu drojdie si untura

Postat de Constelatialeu

Reteta de cornulete fragede  cu drojdie si untura

Iata cum se prepara Reteta de cornulete fragede cu drojdie si untura Intr-un castron am cernut faina 450 g ( daca mai este nevoie mai adaugam dupa aceea), am presarat sarea, am facut o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.02.2013, 10:09
Cu bors si vin in compozitie se topesc in gura!
la 08.02.2013, 10:10
si dispar repede din farfurie
la 08.02.2013, 10:19
Cu nuca nu mă omor, mănânc ocazional, dar oricum este bun ce ai pregătit
la 08.02.2013, 10:28
la 08.02.2013, 10:30
Foarte bune...

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking