Costita afumata cu cartofi prajiti

Postat de Constelatialeu in Porc
28 Ian 2013 | 7717 vizualizari
Costita afumata cu cartofi prajiti

Asta-i mancare pe repede-nainte,cum imi place mie sa-i spun.In functie de numarul fomistilor crestem cantitatile...

Ingrediente

  • 4 cartofi mari
  • 9 bucatele de costite
  • untura in care prajim cartofii
  • sare
  • acreala

Mod de preparare

Cartofii ii curatam si ii taiem pai.Tuciuletul il incingem si adaugam untura,lasam sa se topeasca,adaugam cartofii,pe care i-am dat inainte cu un praf de sare.ii lasam sa se rumeneasca.

In tigaia dry cooker,ca tot e la moda,punem coastele,punem capacul si lasam sa se patrunda carnita,intarcem si pe o parte si pe alta.Daca le vrem mai rumene dam capacul la o parte.Eu am avut ca acritura,vanata umpluta.Fiecare serveste dupa preferinta.Imi place sa mananc cu paine neagra.

Sa aveti pofta !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Costita afumata cu cartofi prajiti" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tocana de ardei copti cu ceafa afumata

Postat de merisor67

Tocana de ardei copti cu ceafa afumata

Feliem ceafa si o punem la fript pe grill. Curatam ceapa si o taiem julien. Curatam morcovul si il taiem rondele. Usturoiul curatat il taiem in bucati mici. Punem intr-un vas pe foc...

Citeste continuarea

Sarmale fierte in vin

Postat de MotanLaOale

Sarmale fierte in vin

Varza se pune in apa rece cateva ore dupa care se desface si se pregatesc foile pt sarmale iar ce ramane se toaca fin. Se curata bine de cotoare. Orezul se spala si se lasa in apa rece 1/2 ore...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.01.2013, 12:29
Bunnn dar trebuie sa stai bine cu fiactul
la 28.01.2013, 12:32
mancare adevarata
la 28.01.2013, 12:33
bun
la 28.01.2013, 12:35
Rocsi,stau bine si cu ficatul si cu stomacul,asa ca imi permit sa ma destrabalez...
la 28.01.2013, 12:36
Motanele,asa mananca leii...

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking