Ingrediente
- cca 1,1oo kg coastita de porc proaspata
- 400 g rosii decojite conservate
- 1 capatana usturoi
- 1/2 lingurita boia iute
- condimente Kotanyi
- 2 linguri de sos de soia Inedit
- 1 lingura ulei masline
Mod de preparare
Intr-un castron punem condimentele Kotanyi, boiaua iute, usturoiul curatat si zdrobit, uleiul de masline, amestecam. Bucata de costita o crestam pe partea fara os si o tavalim prin condimente, o lasam sa se linisteasca cca 2 ore. Dupa 2 ore, luam un vas de yena, asezam bucata de costita, adaugam peste costita sosul de soia si o cescuta cu apa. Dam vasul la cuptorul preincalzit, la foc mediu pentru cca 2 ore. Din cand in cand mai intoarcem costita de pe o parte pa alta. Dupa doua ore scoatem vasul din cuptor si adaugam rosiile taiate mai marunt. Mai lasam la cuptor cca 30 minute
Se poate servi cu orice fel de garnitura, am servit cu piure de cartofi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Costita de porc cu rosii, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
|