Cosulet cu oua umplute

Postat de LUK in Aperitive / Garnituri
14 Ian 2011 | 5056 vizualizari
Cosulet cu oua umplute

N-a iesit chiar cum vroiam decorul dar ouale au fost delicioase...

Ingrediente

  • 5 oua
  • 80gr pate de ficat de porc
  • o lingurita de unt
  • 2 linguri de smantana
  • sare,piper dupa gust
  • 2 galbenusuri crude 
  • o lingurita de mustar
  • 400ml ulei
  • gogosar murat pt decor

Mod de preparare

Cele 6 oua se pun la fiert in apa cu putina sare 15min.Intre timp pregatim maioneza(amestecam mustarul cu galbenusele si turnam incet uleiul amestecand incontinuu)

Dupa ce au fiert ouale,se racesc,se curata si se taie in jumatate pe lung.Galbenusurile se scot si se pun intr un bol.Se amesteca cu pate,unt,sare si piper dupa gust.

Maioneza o amestecam cu smantana.Din acest sos punem o lingura in compozitia de galbenusuri cu pate.

Punem restul de sos pe 2 platouri.Umplem  albusurile cu amestecul de galbenusuri si pate.Facem cosuletul..cu ajutorul unui posh sau a seringii de ornat tort (forma cu o gaura mica) facem baza cosuletului trasand linii neordonate.Facem tortita din gogosari taiati felii si punem ouale inauntru...Procedam la fel si cu celalat platou sau se decoreaza simplu cu patrunjel verde tocat marunt...

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulet cu oua umplute" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Chec aperitiv cu parizer de porc

Postat de roxana_simona

Chec aperitiv cu parizer de porc

Ouale se amesteca bine cu condimentele si faina amestecata cu praful de copt. Parizerul se taie cuburi si se amesteca cu compozitia de ou,morcovul si cascavalul se dau pe razatoarea mare iar...

Citeste continuarea

Chiftelute vegetariene cu spanac si parmezan in crusta de susan cu sos alb

Postat de RuxyRux

Chiftelute vegetariene cu spanac si parmezan in crusta de susan cu sos alb

Spanacul se fierbe intr-o cana de apa fix 3 minute, se scurge bine intr-o sita, se toaca. Quinoa se spala in cateva ape intr-o sita, se fierbe in doua cani pline cu apa timp de zece minute la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.01.2011, 09:04
Cred ca au fost foooarte bune
la 14.01.2011, 09:08
frumos
la 14.01.2011, 09:18
ce bune trebuie sa fie..................
la 14.01.2011, 09:25
la 14.01.2011, 09:48
Foarte bune si arata bine

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking