Cosulete cu ceafa de porc si mozzarella

Postat de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri
10 Apr 2014 | 3303 vizualizari
Cosulete cu ceafa de porc si mozzarella

Din categoria ce sa mai mancam...inventam.....ca de aia umbla neuronul prin cap...

Ingrediente

  • 400 g aluat foietaj
  • 530 g ceafa porc
  • 100 g mozzarella
  • 1 ardei capia rosu
  • 1 legatura de usturoi verde
  • 5 rosii chery
  • 2 oua
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Aluatul il lasam la dezghetat apoi il impartim in 12 parti egale ,fiecare bucatica o crestam pe margini si o asezam in forme de silicon,eu am pus intai cate o ....am lapsus...hartiute din alea frumoase.....habar n-am cum le zice.....Dupa ce am asezat in forme pregatim umplutura.

Taiem ceafa de porc cubulete mici pe care le punem in tuci in ulei incins pana se calesc bine,apoi adaugam ardeiul si usturoiul taiate marunt,adaugam sare si piper dupa gust si mai lasam pe foc pana se inmoaie ardeiul. Rasturnam aceasta compozitie intr-un castron,adaugam mozzarella taiata cubulete,rosiile maruntite si ouale,omogenizam si umplem cosuletele .dam tava la cuptorul preincalzit cca 35-40 min la foc moderat (aici depinde de cuptorul fiecaruia ).

Se servesc cu ketchup atat calde cat si reci.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete cu ceafa de porc si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Oua decorate cu frunzulite

Postat de Pungasa_Rogue

Oua decorate cu frunzulite

Ouale se degreseaza, spalandu-se, cu ajutorul unui burete, cu apa si detergent de vase. Se ia cate un ou si se fixeaza o frunzulita pe el, dupa care se pune o bucata de dres peste frunza, se...

Citeste continuarea

Aperitiv briose cu cascaval

Postat de sufletista

Aperitiv briose cu cascaval

Intr-un vas amestecam laptele, untul topit, oul batut, iaurtul. Intr-un bol adaugam faina, praful de copt, cascavalul ras, sarea, boiaua de ardei, amestecam bine pana ce se omogenizeaza....

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.04.2014, 21:29
Super bunatate de cosulete!
la 10.04.2014, 21:34
Ai lasat coastele si-ai luat ceafa
la 10.04.2014, 21:38
bune
la 10.04.2014, 21:41
Ce bine arata!
la 10.04.2014, 21:43
ce frumoase sunt

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking