Ingrediente
- 400 g aluat foietaj
- 530 g ceafa porc
- 100 g mozzarella
- 1 ardei capia rosu
- 1 legatura de usturoi verde
- 5 rosii chery
- 2 oua
- 50 ml ulei
- sare
- piper
Mod de preparare
Aluatul il lasam la dezghetat apoi il impartim in 12 parti egale ,fiecare bucatica o crestam pe margini si o asezam in forme de silicon,eu am pus intai cate o ....am lapsus...hartiute din alea frumoase.....habar n-am cum le zice.....Dupa ce am asezat in forme pregatim umplutura.
Taiem ceafa de porc cubulete mici pe care le punem in tuci in ulei incins pana se calesc bine,apoi adaugam ardeiul si usturoiul taiate marunt,adaugam sare si piper dupa gust si mai lasam pe foc pana se inmoaie ardeiul. Rasturnam aceasta compozitie intr-un castron,adaugam mozzarella taiata cubulete,rosiile maruntite si ouale,omogenizam si umplem cosuletele .dam tava la cuptorul preincalzit cca 35-40 min la foc moderat (aici depinde de cuptorul fiecaruia ).
Se servesc cu ketchup atat calde cat si reci.....
Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete cu ceafa de porc si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (16)
|