Cosulete cu ceafa de porc si mozzarella

Postat de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri
10 Apr 2014 | 3330 vizualizari
Cosulete cu ceafa de porc si mozzarella

Din categoria ce sa mai mancam...inventam.....ca de aia umbla neuronul prin cap...

Ingrediente

  • 400 g aluat foietaj
  • 530 g ceafa porc
  • 100 g mozzarella
  • 1 ardei capia rosu
  • 1 legatura de usturoi verde
  • 5 rosii chery
  • 2 oua
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Aluatul il lasam la dezghetat apoi il impartim in 12 parti egale ,fiecare bucatica o crestam pe margini si o asezam in forme de silicon,eu am pus intai cate o ....am lapsus...hartiute din alea frumoase.....habar n-am cum le zice.....Dupa ce am asezat in forme pregatim umplutura.

Taiem ceafa de porc cubulete mici pe care le punem in tuci in ulei incins pana se calesc bine,apoi adaugam ardeiul si usturoiul taiate marunt,adaugam sare si piper dupa gust si mai lasam pe foc pana se inmoaie ardeiul. Rasturnam aceasta compozitie intr-un castron,adaugam mozzarella taiata cubulete,rosiile maruntite si ouale,omogenizam si umplem cosuletele .dam tava la cuptorul preincalzit cca 35-40 min la foc moderat (aici depinde de cuptorul fiecaruia ).

Se servesc cu ketchup atat calde cat si reci.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete cu ceafa de porc si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Mic dejun cu oua si mozzarella

Postat de rocsi_1612

Mic dejun cu oua si mozzarella

Presaram faina pe masa de lucru, intindem aluatul intr-o foaie potrivit de subtire. Ungem un vas mic ceramic cu unt, asezam foaia de aluat. O intepam cu furculita si o ungem cu sosul de legume....

Citeste continuarea

Chiftele de broccoli cu parmezan

Postat de gurita_ta2005

Chiftele de broccoli cu parmezan

Buchetelele de broccoli se pun la fiert in apa cu putina sare pentru circa 10-15 minute,se scurg de apa si se pun pe o farfurie. Cu un cutit tocam cat mai marunt broccoli fiert. Morcovul il...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.04.2014, 21:29
Super bunatate de cosulete!
la 10.04.2014, 21:34
Ai lasat coastele si-ai luat ceafa
la 10.04.2014, 21:38
bune
la 10.04.2014, 21:41
Ce bine arata!
la 10.04.2014, 21:43
ce frumoase sunt

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking