4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Ingrediente
Mod de preparareFoietajul se decongeleaza, apoi se taie in 10 patrate de dimensiuni egale. Patratele se aseaza in formele pentru muffins formand cosulete. In interior se pun patrate de hartie de copt pentru a nu permite cresterea aluatului. Tava se pune in cuptorul preincalzit pentru 15 minute,la foc iute. Crema: Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pana se topeste,apoi se adauga amidonul si se omogenizeaza. Laptele caldut se adauga compozitie cremoase si se amesteca bine. Amestecul se pune intr-o cratita si se pune pe foc mic, amestecand incontinuu pana se ingroase. Se pune intr-un bol si se amesteca cu untul si vanilia. Se lasa sa se raceasca,apoi se amesteca cu frisca batuta. In fiecare cosulet se pune cate o lingura de crema de vanilie, apoi cate o lingura de frisca batuta. Se decoreaza cu mure si sos de mure. Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete cu mure si crema de vanilie" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de Criss
Se bat albusurile foarte bine, apoi se adauga treptat zaharul si se bat in continuare pana se topeste zaharul. In final se adauga otetul sau zeama de lamaie si amidonul. Pe o foaie de copt desenam...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|