Cosulete de rosii cu pasta de branza si ton

Postat de carla27carla in Aperitive / Garnituri
2 Iun 2014 | 3405 vizualizari
Cosulete de rosii cu pasta de branza si ton

Ingrediente

  • 7 rosii
  • 1 conserva de ton in suc propriu
  • 200 gr branza de vaca
  • 3 linguri de quark
  • 1 ceapa verde
  • 1/2 legaturi marar verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Rosiile se spala, se taie un capac si se scoate miezul. Se presara cu sare pe dinauntru si se pun cu gura in jos o jumatate de ora.

Pregatim umplutura: intr-un vas se pune 200 gr branza de vaca, 1 conserva de ton scursa bine de apa si 3 linguri de quark. Se amesteca bine pana se omogenizeaza.

Se toaca marunt ceapa verde si mararul si se pun in vas peste branza. Se amesteca bine. Se potriveste gustul de sare si piper. Se lasa 10 min sa se imbine toate aromele.Cu o lingura se umplu rosiile si se pun o tortita din ceapa verde. Se dau la frigider pana la servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete de rosii cu pasta de branza si ton" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Aperitiv bulete din branza

Postat de panacris

Aperitiv bulete din branza

Bucățile de brânză se dau pe răzătoare sau se mărunțesc cu ajutorul robotului de bucătărie sau răzătoarei electrice. Se adaugă cele două ouă și făina, se asezonează...

Citeste continuarea

Pogacele cu cascaval si sunca

Postat de Corina33

Pogacele cu cascaval si sunca

Se amesteca faina cu drojdia si sarea intr-un  bol. Laptele incalzit se amesteca cu zaharul si untul pana se topesc, apoi se toarna incet peste oua si se amesteca bine. Se toarna...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.06.2014, 06:09
Sunt deseori folosite la aperitivele din sezonul ed vară, şi sunt foarte bune.
la 02.06.2014, 07:38
tare bune sunt..
la 02.06.2014, 08:13
Foarte bune!
la 02.06.2014, 10:16
la 02.06.2014, 15:37

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking