Cosulete din carne cu ou ochi

Postat de violeta30 in Mancaruri cu carne
11 Oct 2014 | 3368 vizualizari
Cosulete din carne cu ou ochi

Mi-a atras atentia aceasta reteta intr-o revista si am adaptat-o dupa gustul meu. E usor de preparat, de efect si foarte gustoasa.

Ingrediente

  • 1 kg de carne tocata foarte fin
  • 2 oua
  • un paharel de apa minerala
  • sare
  • condimente
  • 3 felii de paine inmuiate in lapte
  • un varf de lingurita cu bicarbonat de sodiu
  • patrunjel tocat
  • 2 cepe calite in unt
  • oua in functie de cate cosulete doriti sa pregatiti

Mod de preparare

Se amesteca carnea cu toate ingredientele (cele doua oua, apa minerala, sarea, condimentele, patrunjelul, bicarbonatul, painea inmuiata in lapte) si se lasa putin sa se amestece aromele (cam 15-20 minute). Se pune hartie de copt intr-o tava si se formeaza cu lingura cosulete in care le vom face gauri in centru si punem cate un ou crud. Se introduc in cuptorul incins pana capata o nuanta aurie si sunt coapte (30-40 minute).

Se servesc caldute alaturi de salata si alte garnituri.

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete din carne cu ou ochi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (4)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tarta cu aluat fraged si carne tocata

Postat de eumimi

Tarta cu aluat fraged si carne tocata

Pregatim mai intai umplutura. Tocam ceapa marunt si o calim 6-7 minute in ulei incins. Adaugam carnea, sare, piper si lasam pe foc timp de 15-20 de minute. Scurgem zeama lasata de la carne si...

Citeste continuarea

Chiftelute cu miez de orez si sos alb

Postat de merisor67

Chiftelute cu miez de orez si sos alb

Am fiert intai orezul cu apa, sare si putin piper macinat, apoi am lasat la racit. Carnea tocata am amestecat-o cu ceapa trecuta prin masina de tocat impreuna cu usturoiul curatat. Am trecut...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.10.2014, 17:03
Super idee
la 11.10.2014, 19:42
la 11.10.2014, 20:41
la 13.10.2014, 18:49

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking