Cosulete din foietaj cu ciuperci si dovlecel

Postat de papabundetot in Aperitive / Garnituri
8 Iun 2013 | 3259 vizualizari
Cosulete din foietaj cu ciuperci si dovlecel

Sunt foarte incantata de aceasta reteta cu atat mai mult cu cat,de aceasta data nu m-am inspirat din nici o sursa ci am gamdit totul singurica si …mai mult de atat mi-au iesit atat de dragalase cosuletele , ma laud singura ce sa fac dar …chiar mi-a placut ce a iesit si ma gandesc sa revin in viitor si cu alte compozitii. Dar,sa lasam lauda si sa va povestesc cum mi-a venit ideea….aveam in congelator niste aluat foietaj si ma tot gandeam ce sa fac cu el…

Ingrediente

  • Am folosit 5-600 gr aluat foietaj
  • 1/2 kg ciuperci
  • 2 dovlecei mici
  • 1 ou
  • branza de capra

Mod de preparare

Asa cum spuneam aluatul l-am intins si am taiat 12 dreptunghiuri (atatea gauri are tava mea de briose),am incercat sa il aranjez in asa fel incat sa intre suficienta umplutura cat sa nu mancam aluat gol dar sa si arate frumos.
Intr-o tigaie am pus unt si ciupercile taiate marunt cu dovleceii le-am sotat putin,am mai condimentat cu chilly si putin curry si cand s-au facut mai mult de jumatate am oprit focul.

Am batut un ou si l-am amestecat cu branza de capra si am inceput umplerea cosuletelor mele. Am pus un strat de ou,o lingurita de ciuperci cu dovlecel,iarasi un strat de ou si apoi inca o lingurita de ciuperci. am incercat sa strang la varf cosuletele dar la cuptor s-au mai desfacut putin,exact cat trebuie as spune eu,insa ,….astept si parerile voastre.

Pot spune ca au iesit delicioase si ca voi mai face.Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete din foietaj cu ciuperci si dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cartofi Dauphinoise

Postat de Oana

Cartofi Dauphinoise

Cartofii noi spalati si curatati se taie la robot rondele subtiri. La fel si ceapa rosie. Se amesteca si se aseaza intr-o tava ce va merge la cuptor. Se stropesc cu uleiul de masline, sa...

Citeste continuarea

Mamaliga cu branza greceasca si parmezan la cuptor

Postat de gurita_ta2005

Mamaliga cu branza greceasca si parmezan la cuptor

Se pune apa la fiert,cu putina sare,cand incepe sa fiarba apa se adauga malaiul in ploaie amestecand continuu.Se amesteca pentru a nu se forma cocoloase,si se lasa la foc mic sa se faca mamaliga....

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.06.2013, 15:50
Bine ai venit! Bune coşuleţe, cam scurtă descrierea la modul de preparare! Ne-ai lăsat în ceaţă cu umplutura!
la 18.06.2013, 16:27
Panacris, multumesc ca m-ai anuntat reteta e completa dar fiind atunci prima zi cand am intrat pe acest site am scris restul descrierii la tips si vad ca nu mi le-a mai afisat si acum nu ma lasa sa modific ca au trecut mai mult de 3 zile de la publicarea ei sper insa sa rezolv...
la 18.06.2013, 16:35
ufff s-a rezolvat gratie Gabytei noastre dragi
la 07.08.2013, 16:55
bune
la 06.09.2013, 19:42

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking