Cotlet de porc aromatizat in sos picant

Postat de MIUTA in Porc
15 Sep 2011 | 5692 vizualizari
Cotlet de porc aromatizat in sos picant

Ingrediente

  • 6 bucati cotlet de porc
  • 200 ml sos de soia
  • 200 ml ketchup picant
  • sare
  • piper 
  • menta
  • busuioc
  • ghimbir

Mod de preparare

Condimentam bucatile de cotlet cu busuioc,menta,sare,piper si praf de ghimbir.

Le punem intr-un vas si turnam peste ele sosul de soia.

Lasam 4-5 ore la frigider.Eu le-am lasat de seara pana a doua zi.

Le asezam in tava si turnam peste ele sosul in care au stat la marinat.

Le punem in cuptorul preincalzit si le lasam la foc iute pana ce se caramelizeaza sosul si cotletele sau rumenit.

Turnam peste ele ketchup-ul picant.

Lasam inca 20-25 minute la foc mic sa scada putin sosul.

Se servesc alaturi de garnitura preferata.

Noi le-am servit langa un piure pufos si salata de varza alba.

Sunt delicioase!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc aromatizat in sos picant" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Coaste de porc în bere la cuptor

Postat de diaconta

Coaste de porc în bere la cuptor

Am condimentat costele cu,sare,piper macinat si piper boabe,boia,am pus si usturoiul zdrobit. Intr-un vas am pus  coastele si am pus bere deasupra.Am pus si crengutele de rozmarin,am...

Citeste continuarea

Gulas unguresc cu cartofi noi

Postat de rocsi_1612

Gulas unguresc cu cartofi noi

Muschiul de porc il spalam, il tamponam cu un servet si il taiem bucati potrivite. Curatam ceapa si o tocam marunt. Ardeiul il curatam de seminte si il facem cubulete. Decojim morcovul, il taiem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.09.2011, 14:27
ce bunatate
la 15.09.2011, 14:31
Excelent !
la 15.09.2011, 14:32
mmmm.....ce bunatate
la 15.09.2011, 14:39
aoleu ce foame am numai bine mi-ar cadea acuma
la 15.09.2011, 14:40
imi place enorm

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking