Cotlet de porc cu sos de mustar si bere

Postat de cristeena20 in Porc
15 Mar 2014 | 20044 vizualizari
Cotlet de porc cu sos de mustar si bere

Ingrediente

  • 6 felii de cotlet (cu os sau fara os)
  • sare, piper, usturoi pisat, sos picant, 1 lingura pasta de paprika ,1/2 pahar de vin alb
  • 50 grame margarina
  • 1 cutie de condiment Knorr natura cu carne
  • mustar (cca 2 linguri)
  • 1 bere mini
  • 1 cutie de smantana dulce pentru gatit

Mod de preparare

- condimentam bine feliile de carne cu sare, piper, usturoi pisat si pasta paprika, dupa preferinta cu sos picant. Turnam vinul alb si dam la rece, acoperite pentru cel putin 2 ore. Eu le-am tinut de seara trecuta.

- In tigaie punem margarina la incalzit si punem feliile de cotlet sa se prajeasca la foc mediu , intorcandu-le pe ambele parti. Cand sunt gata le scoatem intr-un vas si in sosul lasat de la carne in tigaie aduagam marinata in care au stat feliile de carne . Adaugam apoi continutul cutiutei de condiment knorr , amestecand continuu cu un tel. Apoi trecem sosul rezultat prin strecuratoare si il punem iar in tigaie sa fiarba, amestecand mereu. Punem apoi mustarul, berea (cca 300 ml ) si la final smantana.Adaugam feliile de carne si mai lasam cca 2 minute. Adaugam piper proaspat macinat la final.

- eu am servit alaturi de orez alb.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu sos de mustar si bere" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cotlete de porc la gratar cu cartofi noi

Postat de MotanLaOale

Cotlete de porc la gratar cu cartofi noi

Toate condimentele se pun intr-un castron si se amesteca cu uleiul. Se trec toate bucatile de cotlet prin amestecul de condimente si se pun intr-un castron una peste alta. Se invelesc in...

Citeste continuarea

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

Postat de rocsi_1612

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile:  Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm.  Intr-un bol amestecam uleiul, sosul teriyaki, boia dulce,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.03.2014, 15:13
interesant! arata bine!
la 15.03.2014, 15:30
la 15.03.2014, 15:33
Yamiii
la 15.03.2014, 15:44
tare buuun
la 15.03.2014, 16:21
e excelent

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking