Cotlet de porc cu sos de mustar si bere

Postat de cristeena20 in Porc
15 Mar 2014 | 20080 vizualizari
Cotlet de porc cu sos de mustar si bere

Ingrediente

  • 6 felii de cotlet (cu os sau fara os)
  • sare, piper, usturoi pisat, sos picant, 1 lingura pasta de paprika ,1/2 pahar de vin alb
  • 50 grame margarina
  • 1 cutie de condiment Knorr natura cu carne
  • mustar (cca 2 linguri)
  • 1 bere mini
  • 1 cutie de smantana dulce pentru gatit

Mod de preparare

- condimentam bine feliile de carne cu sare, piper, usturoi pisat si pasta paprika, dupa preferinta cu sos picant. Turnam vinul alb si dam la rece, acoperite pentru cel putin 2 ore. Eu le-am tinut de seara trecuta.

- In tigaie punem margarina la incalzit si punem feliile de cotlet sa se prajeasca la foc mediu , intorcandu-le pe ambele parti. Cand sunt gata le scoatem intr-un vas si in sosul lasat de la carne in tigaie aduagam marinata in care au stat feliile de carne . Adaugam apoi continutul cutiutei de condiment knorr , amestecand continuu cu un tel. Apoi trecem sosul rezultat prin strecuratoare si il punem iar in tigaie sa fiarba, amestecand mereu. Punem apoi mustarul, berea (cca 300 ml ) si la final smantana.Adaugam feliile de carne si mai lasam cca 2 minute. Adaugam piper proaspat macinat la final.

- eu am servit alaturi de orez alb.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu sos de mustar si bere" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chiftelute in aluat de bere

Postat de ralu_ca

Chiftelute in aluat de bere

Aluatul: Intr-un castron punem faina, sarea si drojdia ( intr-un pahar am pus drojdia si apa calduta ), apoi uleiul si berea. Se framanta pana se obtine un aluat care nu se mai lipeste de...

Citeste continuarea

Mici din carne de porc

Postat de Pungasa_Rogue

Mici din carne de porc

Pregatirea supei de os de porc: Se spala osul de porc. Ceapa se curata de foi, morcovul se curata de coaja, ardeiul se curata de seminte si de cotor. Se spala toate aceste legume si se fierb...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.03.2014, 15:13
interesant! arata bine!
la 15.03.2014, 15:30
la 15.03.2014, 15:33
Yamiii
la 15.03.2014, 15:44
tare buuun
la 15.03.2014, 16:21
e excelent

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking