Ingrediente
- 750 g cotlet fara os
- 1 borcan de 800 g cu rosii cherry
- 100 g unt
- condimente
- sare de Himalaya cu ieburi de Provence
Mod de preparare
Feliem cotletul, am taiat 9 felii de cotlet le-am condimentat ( am primit doua rajnite cu condimente si m-am dat si eu in barci)pe o parte si pe alta si le-am lasat cca 20 min sa se odihneasca. Am pus wok-ul pe foc sa se incinga, am adaugat 50 g de unt si am pus bucatile de cotlet, le-am tinut cate 2 min pe o parte, 2 min pe alta parte. Apoi le-am scos intr-un vas de ceramica, am adaugat rosiile decojite si am taiat peste 50 g de unt, am acoperit vasul cu hartie de copt si l-am bagat la cuptor, cca 1 si 1/2 la foc domol. Cu 10 min inainte de a scoate din cuptor luam hartia de copt si lasam sa se rumeneasca putin. Am servit cu piure .
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu rosii cherry la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|