Cotlet de porc la oala de lut

Postat de Constelatialeu in Porc
26 Noi 2015 | 4724 vizualizari
Cotlet de porc la oala de lut

Nu-i nici ''cuc'' si nici ''cioroi'', e doar lut din popor.......hai ca ma facui poiata.....ce face foamea din om.....

Ingrediente

  • 6 cotlete cu os si grasime
  • boabe de mustar
  • boabe pe piper
  • sare grunjoasa
  • cimbru
  • mustar fiecare pune cat crede de cuviinta
  • 1 cana cu apa
  • faina pentru tavalit cotletele

Mod de preparare

Cotletele le lasam la dezghetat, asa am facut eu ca le-am scos din congelator, dupa ce s-au dezghetat le clatim cu apa, le stergem cu un servet. Boabele de mustar,bobele de piper si sarea le punem intr-un mojar si le strivim bine, apoi adaugam cimbrul, amestecam, transferam totul intr-o farfurie, adaugam 3-4 lingurite de mustar, omegenizam. Bucatile de cotlet le tavalim prin faina, scuturam surplusul de faina si apoi le imbracam cu pasta pregatita. Asezam cotletele in oala de lut, turnam o cana de apa si bagam oala la cuptor, aprindem focul si-l lasam la mediu. Lasam in cuptor cca 1 ora, apoi scoatem cotletele din oala. Eu am pus peste sosul lasat, doua linguri de smantana grasa, este optional, se poate folosi sosul fara smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc la oala de lut" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Musaca de cartofi

Postat de Pungasa_Rogue

Musaca de cartofi

Cartofii se spala si se pun la fiert intregi in coaja. Peste canea tocata se adauga: o ceapa taiata marunt, doua linguri bulion, o lingurita de boia de ardei dulce, o jumatate de lingurita de...

Citeste continuarea

Tochitura moldoveneasca - Reteta video

Postat de scortisoara

Tochitura moldoveneasca - Reteta video

Intr-o oala in care am incins 100 ml ulei, prajim ceapa cu putina sare. Adaugam apoi carnea de porc taiata cubulete si amestecam pentru a nu se lipi de oala. Dupa 2 -3 minute presaram sare,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.11.2015, 20:51
vin maine la o portie ,ca azi am papat pestelut )
la 26.11.2015, 20:51
Ce bunatate ne-ai adus Cleme Sper ca nu ai papat-o pe toata.
la 26.11.2015, 20:54
A iesit super, si in oala de lut, bravo!!
la 26.11.2015, 20:58
Coastele Cleme...unde-s coastele? ) Arata yamyyyy.....te pricepi bine de tot!
la 26.11.2015, 21:00
Multam fetelor...un pic iute, dar a mers la fix, delicios de gustos..

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking