Cotlet de porc marinat cu mustar si ciuperci

Postat de MotanLaOale in Porc
29 Ian 2013 | 7619 vizualizari
Cotlet de porc marinat cu mustar si ciuperci

Pentru acest preparat Gaby este de vina! Am vazut la ea si musai a trebuit sa fac si eu! A iesit ceva nemaipomenit de bun!

Ingrediente

  • 700g cotlet de porc
  • 240g ciperci intregi (conserva)
  • 2 linguri mustar
  • sare
  • piper
  • boia de ardei iute
  • MARINADA:
  • 200ml vin rosu
  • 1 lingura miere
  • 3 catei usturoi
  • 3 foi dafin
  • 1 lingurita boabe piper
  • sare

Mod de preparare

Se prepara marinada si se pune bucata de cotlet in ea, se unge pe toate partile si se lasa la frigider 24 de ore, intorcandu-se din cand in cand in marinada.

Se scoate bucata de cotlet, se unge bine cu mustar pe toate partile si se pune intr-un vas termorezistent.

Se toarna si marinada, se presara cu boia de ardei iute.

Se pune capacul sau folie de aluminiu si se pune in cuptorul preincalzit pentru 1 ora.

Se intoarce de 2-3 ori pe toate partile.

Dupa o ora se pun si ciupercile si se mai introduce in cuptor pentru 40-50 minute, fara capac.

Se intoarce pe toate partile si se unge des cu zeama  din vas sa se rumeneasca frumos.

Este buna calda cu garnitura de ciuperci, sau alta, si rece ca aperitiv!

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc marinat cu mustar si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (30)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Cotlet de porc marinat, cu mustar si ciuperci

Postat de gaby_d

Cotlet de porc marinat, cu mustar si ciuperci

Preparati marinada amestecand bine toate ingredientele. Introduceti bucata de cotlet intreaga in amestec si o ungeti pe toate partile. Acoperiti vasul cu folie alimentara si-l introduceti la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.01.2013, 16:31
ce bun,o bunatate de bunatate..
la 29.01.2013, 16:32
Am zis eu săptămâna trecută că atunci când te vei desfărura nu te mai opreşti Şi nu m-am înşelat. Ai tăcut, dar ai făcut
Felicitări şi ţie şi şi lui Gaby
la 29.01.2013, 16:33
si ce bucata de carne mare mare ai luat..imi place marinada ta,cred ca am s-o eczecut si eu
la 29.01.2013, 16:38
ce bine arata!
la 29.01.2013, 16:39
Mai mult decat bun.

Vezi toate comentariile (30)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking