Ingrediente
- 700g cotlet de porc
- 240g ciperci intregi (conserva)
- 2 linguri mustar
- sare
- piper
- boia de ardei iute
- MARINADA:
- 200ml vin rosu
- 1 lingura miere
- 3 catei usturoi
- 3 foi dafin
- 1 lingurita boabe piper
- sare
Mod de preparare
Se prepara marinada si se pune bucata de cotlet in ea, se unge pe toate partile si se lasa la frigider 24 de ore, intorcandu-se din cand in cand in marinada.
Se scoate bucata de cotlet, se unge bine cu mustar pe toate partile si se pune intr-un vas termorezistent.
Se toarna si marinada, se presara cu boia de ardei iute.
Se pune capacul sau folie de aluminiu si se pune in cuptorul preincalzit pentru 1 ora.
Se intoarce de 2-3 ori pe toate partile.
Dupa o ora se pun si ciupercile si se mai introduce in cuptor pentru 40-50 minute, fara capac.
Se intoarce pe toate partile si se unge des cu zeama din vas sa se rumeneasca frumos.
Este buna calda cu garnitura de ciuperci, sau alta, si rece ca aperitiv!
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc marinat cu mustar si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (30)
|