Cotlet fraged de porc cu cartofi

Postat de ela in Porc
15 Dec 2010 | 10214 vizualizari
Cotlet fraged de porc cu cartofi

rapid si bun....

Ingrediente

  • 1 punga porc fraged cu legume de la maggi,
  • 2 linguri condimente cartofi,
  • 1 kg cartofi,
  • 600 gr cotlet de porc, 
  • 100ml apa, 1
  • ceapa

Mod de preparare

Se curata cartofii si se taie bucati ca pt piure.Carnea se taie felii.Ceapa se curata.

Se pun in punga cartofii,carnea si ceapa si deasupra lor se toarna condimentele de carne si de cartofi,apoi apa.Se leaga punga si se agita bine pentru a se imprastia condimentele peste toata compozitia.

Se da la cuptor 60minute,la foc potrivit.

Se serveste cu salata sau castraveti murati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet fraged de porc cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (58)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cotlet de porc pane cu rozmarin

Postat de Corina33

Cotlet de porc pane cu rozmarin

Se toarna pesmetul pe o farfurie si se amesteca cu rozmarinul tocat si cu usturoiul pisat. Se toarna faina in alta farfurie, iar oul se bate cu putina sare in a treia farfurie. Se...

Citeste continuarea

Cotlet de Porc cu Cascaval (Reteta Video)

Postat de Ina75

Cotlet de Porc cu Cascaval (Reteta Video)

Condimentam cotletele de porc cu sare si piper macinat, pe ambele parti. Pregatim aragazul si o tigaie in care punem untul. Punem cotletele de porc in untul topit si le prajim 3-5 minute. Le...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.12.2010, 12:51
ela am pornit spre tine
la 15.12.2010, 12:51
Lia,acum iti admiram salata
la 15.12.2010, 12:52
la 15.12.2010, 12:53
Tania
la 15.12.2010, 12:59
de ce folosesti asa multe plicuri din comert???nu e bine...dar oricum arata bine ce ai facut si numai bine ca e si pranzul pune masa ca vinnnnnnnnnn

Vezi toate comentariile (58)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking