Cotlete de porc cu cartofi si zucchini la cuptor

Postat de nadea68 in Porc
29 Mai 2013 | 3826 vizualizari
Cotlete de porc cu cartofi si zucchini la cuptor

Felul doi care ii place mult fiului meu :)

Ingrediente

  • 2 cotlete de porc
  • 1/2 kg cartofi
  • 2 zucchini
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • ulei

Mod de preparare

Carnea sarata si piperata se pune intr-o tava de cuptor.Cartofii se curata,se taie in patru,zucchinele se spala si se taie in bucati mai mari si se pun impreuna cu carnea.

Deasupra se presara cimbru. Se toarna un pic de ulei si un pahar de apa.

Am acoperit tava cu foaie de aluminiu.Se pune in cuptor bine incins la 200°,30 de minute tava acoperita si dupa 30/40 minute se coace fara folie  de aluminiu ,sa se rumeneasca bine.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de porc cu cartofi si zucchini la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Ceafa de porc in sos de smantana cu mustar la Multicooker

Postat de gurita_ta2005

Ceafa de porc in sos de smantana cu mustar la Multicooker

Ceafa de porc se condimenteaza pe ambele parti si se stropeste cu ulei de masline,se seteaza la functia Fry cam 5 minute se lasa pe o parte dupa care intoarcem carnea si mai lasam cateva minute la...

Citeste continuarea

Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata

Postat de rocsi_1612

Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata

Cum se prepara Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata Spalati muschiuletul, il stergeti cu niste servetele. Il taiati in doua, il condimentati cu sare, piper,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.05.2013, 21:33
Asa da,ma simt si eu in largul meu..ceva carnita...
la 29.05.2013, 21:39
la 29.05.2013, 21:40
La noi in italia e foarte frig si m-am gandit sa fac ceva mai consistent asteptam soarele si dupa trecem la salate
la 29.05.2013, 21:42
bun
la 29.05.2013, 21:52
bun, bun

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking