Ingrediente
- Un cotlet fara os
- 120 g ulei
- sare
- piper
- 2-3 morcovi
- 1 ceapa
Mod de preparare
Cotletul intreg se pune intr-o tava cu ulei,se da sare si piper si se da la cuptor 180 grade in timp de o ora.
Pe parcurs se mai intoarce si cand este gata pe jumatate ,se pun morcovii si ceapa taiate felii subtiri. Cand zarzavatul este facut se scoate carnea si in sosul ramas se mai pune un pic de apa si se mai lasa 4 minute.Cotletul se aseaza pe un platou ,taiat felii ,iar sosul se paseaza ,se strecoara si se garnisesc bucatile de cotlet sau se serveste la sosiera.
Se serveste cu piure de cartofi si muraturi sau salata.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de porc la tava, reteta romaneasca veche" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|