Cotlete la tigaie a la Adela

Postat de Bucataras in Porc
30 Apr 2009 | 4843 vizualizari
Cotlete la tigaie a la Adela

“Buna! Multumesc pt publicarea retetei cu tortul de pepene; si pentru ca am aflat ca pot participa cu mai multe retete, insist si vin cu Cotlete la tigaie”, a scris Adela pe e-mail.

Ingrediente

  • 2 cotlete
  • 2 linguri de mustar
  • 1 lingurita de miere
  • o lingurita de otet balsamic
  • 1 lingurita de ulei de masline, cimbru;
  • 1/2 unt
  • un pahar vin rosu;
  • ciupercute champinions
  • muraturi asortate.

Mod de preparare

Amestecam mustarul, mierea, otetul uleiul, cimbru, sare si ulei, ungem bucatile de carne si le lasam la marinat vreo 2 ore.
Incingem tigaia, punem untul sa sfaraie, punem bucatile marinate, le rumenim bine pe ambele parti, apoi turnam vinul si le lasam pe foc pana scade vinul; ciupercutele se curata, sareaza si se pun pe gratar.
Se monteaza totul frumos pe farfurioara si cu acrituri asortate.
Sper sa va placa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete la tigaie a la Adela" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (1)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Placinta cu carne de porc si legume

Postat de katty

Placinta cu carne de porc si legume

Amestecam carnea tocata cu mazarea, porumbul, cubuletele de vinete, morcovul ras, sare, piper, cimbru si oul. Intr-o tava, asezam pe rand jumatate din foile de placinta, pe care le ungem cu...

Citeste continuarea

Chiftelute din carne cu ceapa verde si cascaval

Postat de GeorgianaGrigorescu

Chiftelute din carne cu ceapa verde si cascaval

Fierbem cartofii. Amestecam carnea cu ouale, firele de ceapa verde tocate, mirodeniile, cartofii zdrobiti si cascavalul ras. Am folosit de la ceapa numai partea verde. Formam bilute si le...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.02.2013, 14:48

Vezi toate comentariile (1)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking