Coupelle cu crema

Postat de bitza in Prajituri
23 Mar 2010 | 2530 vizualizari
Coupelle cu crema

by laurea adamache si lissa

Ingrediente

  • 50 g unt moale (eu am folosit margarina)
  • 50 g zahar pudra,
  • 40 g faina,
  • 1lg cacao,
  • 1 albus si jumatate,
  • un varf cutit sare.

Mod de preparare

Am mixat bine untul si zaharul ,am pus faina ,cacao ,sare si albusul asa nebatut ,am amestecat pana a devenit o compozitie cremoasa.
Pe hartia de copt se traseaza doua cercuri de 12 cm diam si se pune din compozitie cate o lg care se intinde cat cercul facut ,se dau la cuptor 5 minute ,se cunosc cand sunt gata ca nu mai sunt umede deasupra,am copt cate doua deoarece trebuie luate repede din tava ca sa nu se intareasca.
Le luam cu paleta din tava si se pun pe dosul unui pahar ,se mai strang putin cu mana pentru forma ,apoi se lasa pana se racesc si cu grija se desprind de pahar .
Le-am umplut cu mousse de lamaie ramas de la tort,dar puteti sa le umpleti cu orice crema!

Daca ti-a placut reteta noastra "Coupelle cu crema" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert bucte cu branza si stafide

Postat de mirela0911

Desert bucte cu branza si stafide

Se prepara maiaua. In 150 ml lapte caldut se pune 1 lgt zahar, 2 lg faina si drojdia sfaramata. Se amesteca bine si se lasa sa se activeze timp de 10 minute. Intr-un bol se pune faina cernuta....

Citeste continuarea

Pandispan cu cirese

Postat de timea

Pandispan cu cirese

Mai intain pregatim ciresele, adica le spalam si le scoatem samburii. Mixam ouale intregi cu un praf de sare pana se deschid la culoare. Adaugam zaharul si mixam in continuare pana pana ouale...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.03.2010, 11:20
Super! Si mie mi-au placut tare mult!
la 23.03.2010, 22:10
tare frumoase!
la 27.03.2010, 21:43
la 16.05.2010, 19:45
interesting
la 07.07.2011, 16:40

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking