Cous cous cu creveti si legume

Postat de Alina26 in Fructe de mare
17 Sep 2013 | 6366 vizualizari
Cous cous cu creveti si legume

Ingrediente

  • 300g cous cous
  • 480ml apa
  • 500g creveti mici congelati
  • 3 dovlecei mici
  • 1 vanata
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei galben
  • sare
  • piper
  • ulei de masline

Mod de preparare

1.Am pus apa la fiert.

2.Intr-un castron mai inalt am pus cous cous si cand apa a inceput sa fiarba am turnat peste.Am acoperit cu un capac si am lasat 8 minute.

3.Dupa aceea am mestecat cu o furculita ca sa nu aiba cocolosi.

4.Intr-o oala am pus apa la fiert si cand aceasta a fiert am adaugat creveti,am lasat sa dea un clocot,am stins focul si am pus la scurs.

5.Am taiat cubulete mici toate legumele .Am calit intai vinetele cu ulei de masline si sare,apoi am adaugat restul legumelor.Am acoperit cu un capac si am lasat sa se inmoaie putin,dupa care am adaugat si creveti.

6.Am pus legumele si crevetii peste cous cous,am adaugat sare,piper si ulei de masline si am amestecat.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cous cous cu creveti si legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Legume la tigaie cu creveti si carnat afumat

Postat de Satisfyyourcravings

Legume la tigaie cu creveti si carnat afumat

Crevetii se decongeleaza, daca este nevoie. Carnatul se taie felii, legumele se taie cuburi/felii si se indeparteaza boabele de porumb de pe stiuleti.  Se amesteca crevetii cu 1/2 lingura...

Citeste continuarea

Fidea rapida si Aioli cu sofran

Postat de Satisfyyourcravings

Fidea rapida si Aioli cu sofran

Ceapa si usturoiul se taie marunt. Rosiile se toaca, daca sunt intregi. Se decongeleaza fructele de mare, daca este nevoie. Se incalzeste o lingura de ulei intr-o tigaie mare si se adauga...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.09.2013, 16:57
la 17.09.2013, 17:15
Buni tre sa fie!
la 17.09.2013, 17:17
delicios
la 17.09.2013, 17:17
la 17.09.2013, 17:23
Ce bine arata!

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking