Cous cous cu creveti si legume

Postat de Alina26 in Fructe de mare
17 Sep 2013 | 6357 vizualizari
Cous cous cu creveti si legume

Ingrediente

  • 300g cous cous
  • 480ml apa
  • 500g creveti mici congelati
  • 3 dovlecei mici
  • 1 vanata
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei galben
  • sare
  • piper
  • ulei de masline

Mod de preparare

1.Am pus apa la fiert.

2.Intr-un castron mai inalt am pus cous cous si cand apa a inceput sa fiarba am turnat peste.Am acoperit cu un capac si am lasat 8 minute.

3.Dupa aceea am mestecat cu o furculita ca sa nu aiba cocolosi.

4.Intr-o oala am pus apa la fiert si cand aceasta a fiert am adaugat creveti,am lasat sa dea un clocot,am stins focul si am pus la scurs.

5.Am taiat cubulete mici toate legumele .Am calit intai vinetele cu ulei de masline si sare,apoi am adaugat restul legumelor.Am acoperit cu un capac si am lasat sa se inmoaie putin,dupa care am adaugat si creveti.

6.Am pus legumele si crevetii peste cous cous,am adaugat sare,piper si ulei de masline si am amestecat.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cous cous cu creveti si legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Supa crema de anghinare, sparanghel, rosii, ardei cu topping de calamari

Postat de panacris

Supa crema de anghinare, sparanghel, rosii, ardei cu topping de calamari

Ceapa și usturoiul curățate și tocate mărunt se călesc în uleiul de măsline, pănâ devin translucide, apoi se adaugă inimile de anghinare, tijele de sparanghel,roșiile și...

Citeste continuarea

Fructe de mare, cu orez si busuioc

Postat de mihaelar63

Fructe de mare, cu orez si busuioc

Ceapa rosie, curatata si spalata, se toaca marunt. Carnaciorii se taie rondele. Se prajesc usor carnaciorii impreuna cu ceapa si se adauga orezul. Se folosesc 2 linguri de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.09.2013, 16:57
la 17.09.2013, 17:15
Buni tre sa fie!
la 17.09.2013, 17:17
delicios
la 17.09.2013, 17:17
la 17.09.2013, 17:23
Ce bine arata!

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking