Covrigei

Postat de mimmi in Aperitive / Garnituri
29 Dec 2011 | 4750 vizualizari
Covrigei

Ingrediente

  • 500 g faina,
  • 125 g untura,
  • 3 linguri smantana,
  • 1lgt sare,
  • 1 ou,
  • 150 g branza de burduf,
  • 10 g drojdie uscata dizolvata in putin lapte caldut.

Mod de preparare

Se framanta toate ingredientele si se lasa la dospit 1 ora.

Se intinde o foaie de 1 cm grosime si se taie forme,care se pun intr-o tava pe hartie de copt. Se ung cu ou batut si se prasara,mac,susan,chimen sau cascaval razalit. Se dau la copt pentru cca 35 minute.

Se pastreaza intr-o punga legata sau cutie metalica.

Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigei" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Covrigei opariti, cu susan

Postat de mirela0911

Covrigei opariti, cu susan

Intr-o craticioara se incalzeste putina apa, se adauga zaharul, 2-3 lg de faina si drojdia zdrobita. Se amesteca bine apoi se lasa 10 minute sa se activeze. Se cerne faina intr-un bol. Se face...

Citeste continuarea

Fish fingers sau crochete de peste in crusta de covrigei si parmezan

Postat de Bucataras

Fish fingers sau crochete de peste in crusta de covrigei si parmezan

Taie fileul de salau batonete de 2 degete latime si stropeste-le cu fresh-ul de lamaie. Intr-un blender pune covrigeii si parmezanul si macina bine. Ideea de baza este sa nu-i faci...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.12.2011, 19:47
ce frumusei sunt
la 29.12.2011, 19:58
si mie imi plac
la 29.12.2011, 20:56
buni buni!!!
la 29.12.2011, 22:15
la 29.12.2011, 23:22
ma servesc cu 2-3 ...

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking