Cozonac cu nuca si ciocolata la masina de paine

Postat de miha in Dulciuri
18 Apr 2011 | 6820 vizualizari
Cozonac cu nuca si ciocolata la masina de paine

Ingrediente

  • 2 oua
  • 100 ml lapte
  • 60 g unt
  • 7 g drojdie uscata + 1 lingura zahar
  • 1 lingura miere
  • 50 g zahar
  • 420 g faina
  • 100 g ciocolata amaruie
  • 100 g nuca
  • 1 lingura coaja de portocala confiata

Mod de preparare

Facem o maia din 100 g faina, drojdia si 1 lingura de zahar, dizolvate in putin lapte caldut. Lasam la crescut pana se umfla si apar basicute la suprafata.

Punem maiaua in cuva masinii de paine, apoi adaugam ouale, zaharul, mierea, untul topit,laptele ramas si faina cate putin, in timp ce masina framanta.

Selectam programul de baza al masinii de paine, iar la semnalul sonor adaugam ciocolata taiata cubulete, nuca taiata bucati si coaja de portocala.

Este gata cand vrea dumneaei, adica masina de paine. :))) In cazul meu, 3 ore. Se scoate pe un gratar, se lasa sa se raceasca, apoi se portioneaza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cozonac cu nuca si ciocolata la masina de paine" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Gogosele la aparat (Doughnut)

Postat de simona72

Gogosele la aparat (Doughnut)

Am pregatit aparatul conform instructiunilor din carte.   Reteta este luata din carte, dar a suferit mici modificari. Am pregatit aluatul: am batut ouale spuma, am adaugat laptele, uleiul,...

Citeste continuarea

Rulada cu crema de vanilie si fructe de padure

Postat de comanligia

Rulada cu crema de vanilie si fructe de padure

Blatul :se separa albusurile de galbenusuri,se freaca spuma galbenusul cu zaharul,sarea,cacaoa si uleiul.Albusul se bate spuma tare,apoi se adauga galbenusul si la final faina,se amesteca toate...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.04.2011, 23:54
Delicios
la 18.04.2011, 23:54
inca unul? Mai ai?
la 19.04.2011, 00:00
Delicios......,Dar cel copt in cuptor e.........super !
la 19.04.2011, 07:28
Bun bunut....trebuie testata reteta ! Am salvat-o la favo...
la 19.04.2011, 07:34
deliciosenie

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking