Cozonac cu Nutella

Postat de eduard_09 in Dulciuri
11 Dec 2013 | 3990 vizualizari
Cozonac cu Nutella

Ingrediente

  • 500 g faina
  • 2 oua
  • 5 linguri zahar
  • 200 g iaurt
  • 1 plic drojdie uscata
  • 1 praf de sare
  • coaja de portocala
  • 100 g ulei
  • nutella
  • 1 galbenus
  • 2 linguri lapte

Mod de preparare

Intr-un vas amestecam drojdia cu putina apa calduta,1 lingurita zahar,1 lingurita faina.

Cernem faina intr-un vas,adaugam sarea,coaja de portocala,zahrul,facem o gaura in mijloc si adaugam drojdia,iaurtul la temperatura camerei,ouale batute si incepem sa framantam cu mainele umezind cu ulei.

Acoperim si lasam la dospit pana isi dubleaza volumul. Impartim coca in 4 bucati egale.

Intindem prima bucata pe masa infainata in forma de cerc o ungem cu nutella,adaugam a 2 bucata intinsa in forma de cerc,ungem cu nutella,a 3 foaie ungem cu nutella,a 4 foaie si punem o cana in mijloc si cu cutitul taiem in triunghiuri  si fiecare triunghi il rasucim putin,

In mijloc am adaugat un colacel uns cu nutella

Ungem cu galbenusul amestecat cu lapte

Dam la cuptorul incalzit pana se rumeste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cozonac cu Nutella" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert Chocolate babka buns

Postat de oanapl

Desert Chocolate babka buns

Cerni făina într-un castron, adaugi drojdia și praful de copt și sarea și faci o gaură în mijlocul lor. Bați oul cu zahărul și îl adaugi peste făină. De asemenea,...

Citeste continuarea

Desert cozonac cu nutella si rahat

Postat de mirela0911

Desert cozonac cu nutella si rahat

Aluatul: se prepara maiaua. Se incalzeste 100 ml lapte, se pune 1 lgt zahar si 2 lg faina, apoi drojdia proaspata. Se amesteca bine si se lasa sa dospeasca. Restul de lapte se incalzeste...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.12.2013, 14:49
abia astept sa fac si eu
la 11.12.2013, 14:49
cred ca e grozav de bun!
la 11.12.2013, 15:19
Frumos
la 11.12.2013, 15:32
frumos si cu siguranta gustos
la 11.12.2013, 15:32
wow

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking