Crap copt cu mujdei verde

Postat de mihaelar63 in Crap / Caras
24 Feb 2020 | 1949 vizualizari
Crap copt cu mujdei verde

 Initial am dorit sa prepar crapul doar marinat in mustar. Am citit eu ca mustarul scoate gustul pregnant de peste. Imi parea cam saracut la gust. Pentru ca era sambata am ,, Indraznit "' sa prepar la crapul rumenit si un mujdei verde .

Ingrediente

  • 1.5 kg crap salbatic
  • 4 linguri ulei masline
  • 2 linguri mustar
  • 1 lingura smantana
  • 1 lingura ketchup
  • 2 lamai
  • sare
  • piper
  • rosii cherry
  • Pt mujdei: 4 catei usturoi , 2 linguri patrunjel verde tocat ,4 linguri ulei , 2 linguri apa minerala ,sare , piper .

Mod de preparare

  1. Crapul curatat si spalat se unge interior si exterior cu un  amestec de mustar , smantana , ketchup, zeama si coaja de la o lamaie ,sare si piper
  2. Eu am lasat pestelele la rece sa se marineze de dimineata pana dupa -amiaza .
  3. Puneti Crapul in tava si il stropiti cu ulei de masline .
  4. Tava cu peste se da la cuptor timp de 30 minute  la 200 grade celsius ..
  5. Ultimele 5 minute mariti temperetura[ pentru rumenire ] la 280 grade  celsius.
  6. Cat timp pestele se coace , preparati mujdeiul .
  7. Pentru mujdeiul verde se pun cateii de usturoi curatati in vasul mixerului  cu ingredientele indicate si se blendeaza .
  8. Serviti crapul copt cat este cald insotit de felii de lamaie , rosii si mujdei verde .

                        Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap copt cu mujdei verde" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
Retete similare

Salata de icre de crap

Postat de mirela0911

Salata de icre de crap

Mai intai se fierbe grisul in cele 4 lg cu apa. Dupa ce s-a ingrosat bine, se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca bine. Intr-un bol se pun icrele si se toarna putin ulei. Se mixeaza usor,...

Citeste continuarea

Crap prajit cu mamaliga si usturoi verde

Postat de Constelatialeu

Crap prajit cu mamaliga si usturoi verde

Mai intai asteptam sa crape crapul,ca era viu si misca. N-a murit pana am ajuns acasa, asa ca am fost nevoita sa fiu kilaroasa si i-am dat una-n capatana. L-am curatat de solzi, l-am spintecat...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.02.2020, 15:23
la 24.02.2020, 16:01
Ce imbietor!
la 24.02.2020, 16:09
la 24.02.2020, 16:59
bun bun
la 24.02.2020, 17:05
excelent

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking