Plachie de crap
Postat de vasimur

Pas 1. Curățăm peștele de solzi, îl eviscerăm (scoatem intestinele, branhiile și osul amar de la baza capului, cu un cuțit ascuțit), îl spălăm foarte bine și-l marinăm,...
Citeste continuareaInitial am dorit sa prepar crapul doar marinat in mustar. Am citit eu ca mustarul scoate gustul pregnant de peste. Imi parea cam saracut la gust. Pentru ca era sambata am ,, Indraznit "' sa prepar la crapul rumenit si un mujdei verde .
Ingrediente
Mod de preparare
Pofta buna !!! Daca ti-a placut reteta noastra "Crap copt cu mujdei verde" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
|
Postat de vasimur
Pas 1. Curățăm peștele de solzi, îl eviscerăm (scoatem intestinele, branhiile și osul amar de la baza capului, cu un cuțit ascuțit), îl spălăm foarte bine și-l marinăm,...
Citeste continuareaPostat de katty
Portionam pestele, il spalam bine, il scurgem si il dam cu sare. Tocam ceapa, ardeiul gras si usturoiul fin. In uleiul incins punem ceapa si putina sare si o lasam la foc mic pana se...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|