Crap cu mamaliguta si ciupercute umplute.

Postat de dicarmencitta1957 in Peste
16 Feb 2010 | 5945 vizualizari
Crap cu mamaliguta si ciupercute umplute.

by dicarmencitta1957 Crapul este preferatul meu,sunt fan peste.

Ingrediente

  • 1 crap de 3kg.
  • 1 punga malai grisat,1kg.
  • 6-7 cepe rosii,pentru tocat.
  • 1 cutie rosii in bulion.
  • 2 sau 3 linguri de ulei de masline cu lamaie.
  • 1 ceasca de vin alb demisec.
  • 1 capatana de usturoi pentru mujdei.
  • condimente:piper rosu, piper negru proaspat macinat, menta uscata, tarhon uscat, coriandru, provance, foi de dafin.

Mod de preparare

Se curata crapul de solzi, se taie in felii si se aseaza intr-o tava de yena.

Taiem ceapa solzisori si o punem peste peste, apoi adaugam si 2 linguri de ulei de masline extravirgin cu lamaie. Potrivim de sare, piper si ce condimente dorim sa punem si la urma adaugam si 2 foi mici de dafin si o ceasca de vin alb. Peste toata aceasta compozitie, venim cu o folie de aluminiu si bagam tava la cuptor pentru 35-40 minute, pana se inmoaie ceapa.

Se aseamana cu o plachie. Este o mancare foarte buna, care merge servita cu mamaliguta si mujdei, alaturi de un pahar de vin alb demisec.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap cu mamaliguta si ciupercute umplute." nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (4)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Chefal pe pat de lamaie

Postat de panacris

Chefal pe pat de lamaie

Peștele se curăță de solzi și intestine, se spală în multă apă rece, apoi se tamponează cu un prosop, se sărează și se lasă la rece cca. 10 minute. Într-un vas...

Citeste continuarea

Macrou cu sparanghel si lamai

Postat de panacris

Macrou cu sparanghel si lamai

În vasul slow cooker-ului Crock-Pot , se pune ulei, se setează la funcția High și se lasă la încins cca. 20 de minute.  Între timp ne ocupăm de ingredientul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.02.2010, 21:20
Ce zambareata si protectoare este mamaliguta !
la 16.02.2010, 21:23
vai ce dragut ai decorat... foarte buna ideea pentru atunci cand o sa am copii
la 16.02.2010, 21:35
Multumesc pentru comentarii,sunteti tare dragute.
la 23.06.2021, 22:24

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking