Crap cu mazare morcovi baby

Postat de mihaelar63 in Crap / Caras
7 Dec 2020 | 2457 vizualizari
Crap cu mazare morcovi baby

 Am preparat o tava cu peste, in culori vesele si pe placul tuturor .Crapul cu mazare a fost foarte apreciat de musafiri !!!

Ingrediente

  • 2 kg bucati crap proaspat
  • sare
  • piper
  • usturoi granulat
  • ierburi italiene
  • frunzulite de oregano verde
  • 4 linguri ulei masline
  • 1 rosie mare+2 rosii
  • 500 gr mazare verde [congelata ]
  • 300 gr morcovi baby[congelata ]
  • 1 caciulie usturoi
  • cimbru verde ,
  • 2 linguri unt patrunjel verde

Mod de preparare

  1. Bucatile de crap se spala si se condimenteaza cu sare piper , usturoi granulat si ierburi italiene .
  2. Ungeti pestele cu pulpa de rosie coapta si ulei de masline . Deasupra se presara frunzulite de oregano verde .
  3. Asezati pestele intr-o tava  .Deasupra se pune o bucata de hartie de copt mototolita si umezita . Hartia va proteja pestele sa se coaca pe deasupra in mod excesiv .
  4. Dati tava la cuptor 30 minute .
  5. Intre timp se fierbe mazarea cu morcoveii impreuna .
  6. La fiert adugati caciulia de usturoi taiata in doua , cimbrul taiat marunt , sare .
  7. Dupa fierbere se scurge apa , dar nu in totatlitate, mai lasati putin .
  8. Mazarea si morcovii cat sunt calzi se amesteca cu unt se pun in tava cu peste .Taiati celelalte rosii[sarate ] si le puneti decor dar si sa dea putina acreala .
  9. Dati inca 10 minute tava in cuptor ,pentru gratinare .
  10. Serviti alaturi un pahar de vin alb sec sau demisec .
  11. Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap cu mazare morcovi baby" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Crap in foi de dafin, stropit cu vin rosu

Postat de Ina

Crap in foi de dafin, stropit cu vin rosu

Pestele se curata si se taie in felii de cca. 4 cm. latime. Presaram sare peste bucatile de peste si lasam deoparte. Curatam arpagicul si-l inabusim in unt / ulei , pana se rumeneste...

Citeste continuarea

Plachie de peste

Postat de deyutzky

Plachie de peste

Pestele il spalam, il curatam, apoi il taiem bucati late. Presaram cu sare toate bucatile de peste. Ungem apoi fiecare bucata cu putin ulei, apoi le punem pe o tigaie grill incinsa si le lasam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.12.2020, 16:09
Daca stiam ca prepari crap cu morcovi veneam la tine la praz!Arata prea bine!
la 07.12.2020, 16:12
Ce culori frumoase...!
la 07.12.2020, 16:32
Rodica , culori de vara
la 07.12.2020, 16:33
Bunica , am crap , asa ca esti binevenita Preparam . Reteta aceasta a fost vedeta vara , nici macara aceasta
la 07.12.2020, 16:35
Un adevarat rasfat!

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking