4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Marfa proaspata , crap frumos cu carnita piersicie . Mmmm, delicios !!! Atat de simplu de preparat si atat de gustos . Daca as avea un restaurant , reteta aceasta as pune-o in meniu .
Ingrediente
Mod de preparareCrapul curatat spalat,portionat,sarat se da prin faina alba si se prajeste in ulei Ceapa si prazul se taie solzi se caleste usor in ulei . Se adauga la ceapa , boiaua , si pasta de ardei . Sarati . Se pune pestele in tava , se pune sosul cu ceapa si praz deasupra . Se da la cuptorul preincalzit 10 minute . Eu am servit crapul insotit de cartofi copti . Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la cuptor cu ceapa si praz" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de mihaelar63
Bucata de crap se spala si cu ajutorul unui cutit bine ascutit se incresteaza in romburi mici . Intr-un vas se va prepara un amestecdin pasta ardei cu telina , ardei iute...
Citeste continuareaPostat de Bunica
Carasul l-am cumparat curatat si eviscerat. Am spalat bine pestele, l-am crestat pe spate si l-am pus in tava L-am condimentat pe ambele parti. Am turnat vinul,cateva bucatele de lamaie...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|