Crap la cuptor cu ceapa si praz

Postat de mihaelar63 in Crap / Caras
10 Dec 2013 | 10419 vizualizari
Crap la cuptor cu ceapa si praz

Marfa proaspata , crap frumos cu carnita piersicie . Mmmm, delicios !!! Atat de simplu de preparat si atat de gustos . Daca as avea un restaurant , reteta aceasta as pune-o in meniu .

Ingrediente

  • 1 crap, 1,5 kg
  • sare
  • faina alba
  • ulei ptr. prajit
  • 6 cepe
  • 1 praz, partea alba
  • 100 ml ulei
  • 1/2 lingurita boia afumata
  • 1/2 lingurita ,Eros Pista, ardei iute tocat.
  • 1 lingura pasta ardei kapia
  • sare
  • cartofi copti

Mod de preparare

Crapul curatat spalat,portionat,sarat se da prin faina alba si se prajeste in ulei

Ceapa si prazul se taie solzi se caleste usor in ulei .

Se adauga la ceapa , boiaua , si pasta de ardei . Sarati .

 Se pune pestele in tava , se pune sosul cu ceapa si praz deasupra .

Se da la cuptorul preincalzit 10 minute .

Eu am servit crapul insotit de cartofi copti  .

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la cuptor cu ceapa si praz" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Avat marinat

Postat de panacris

Avat marinat

Peștii se curăță de solzi și intestine, apoi se filetează și se taie bucățele, se adaugă sarea și se lasă la rece cca. 30 minute. Între timp, ceapa și morcovii se curăță,...

Citeste continuarea

Crap la gratar, cu sos de unt

Postat de Ina

Crap la gratar, cu sos de unt

Bucatile/ rondelele de crap le spalam , apoi le scurgem bine de apa si le presaram cu sare. Lasam pestele sa-si traga sare, cca 20 minute. Frigem pestele pe gratar sau plita. Separat, facem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.12.2013, 07:49
Imi place la nebunie pestele, si tu ai multe retete de peste bune de tot. Dar...eu am o problema cu oasele...ce faci, le scoti inainte de pregatire?
la 10.12.2013, 07:54
la 10.12.2013, 08:02
la 10.12.2013, 08:06
Dana la crapul mare se pot alege usor
la 10.12.2013, 08:27

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking