Crap la cuptor cu ceapa si praz

Postat de mihaelar63 in Crap / Caras
10 Dec 2013 | 10453 vizualizari
Crap la cuptor cu ceapa si praz

Marfa proaspata , crap frumos cu carnita piersicie . Mmmm, delicios !!! Atat de simplu de preparat si atat de gustos . Daca as avea un restaurant , reteta aceasta as pune-o in meniu .

Ingrediente

  • 1 crap, 1,5 kg
  • sare
  • faina alba
  • ulei ptr. prajit
  • 6 cepe
  • 1 praz, partea alba
  • 100 ml ulei
  • 1/2 lingurita boia afumata
  • 1/2 lingurita ,Eros Pista, ardei iute tocat.
  • 1 lingura pasta ardei kapia
  • sare
  • cartofi copti

Mod de preparare

Crapul curatat spalat,portionat,sarat se da prin faina alba si se prajeste in ulei

Ceapa si prazul se taie solzi se caleste usor in ulei .

Se adauga la ceapa , boiaua , si pasta de ardei . Sarati .

 Se pune pestele in tava , se pune sosul cu ceapa si praz deasupra .

Se da la cuptorul preincalzit 10 minute .

Eu am servit crapul insotit de cartofi copti  .

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la cuptor cu ceapa si praz" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Peste sub plapuma

Postat de Ksenya

Peste sub plapuma

 Pregatim coca mai intai. Dizolvam drojdia in apa calda, adaugam uleiul, sarea si amestecam totul. Adaugam cate putina faina si amestecam ,pana obtinem un aluat ferm si...

Citeste continuarea

Crap prajit cu mamaliga si usturoi verde

Postat de Constelatialeu

Crap prajit cu mamaliga si usturoi verde

Mai intai asteptam sa crape crapul,ca era viu si misca. N-a murit pana am ajuns acasa, asa ca am fost nevoita sa fiu kilaroasa si i-am dat una-n capatana. L-am curatat de solzi, l-am spintecat...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.12.2013, 07:49
Imi place la nebunie pestele, si tu ai multe retete de peste bune de tot. Dar...eu am o problema cu oasele...ce faci, le scoti inainte de pregatire?
la 10.12.2013, 07:54
la 10.12.2013, 08:02
la 10.12.2013, 08:06
Dana la crapul mare se pot alege usor
la 10.12.2013, 08:27

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking