Crap la cuptor cu ceapa si praz

Postat de mihaelar63 in Crap / Caras
10 Dec 2013 | 10517 vizualizari
Crap la cuptor cu ceapa si praz

Marfa proaspata , crap frumos cu carnita piersicie . Mmmm, delicios !!! Atat de simplu de preparat si atat de gustos . Daca as avea un restaurant , reteta aceasta as pune-o in meniu .

Ingrediente

  • 1 crap, 1,5 kg
  • sare
  • faina alba
  • ulei ptr. prajit
  • 6 cepe
  • 1 praz, partea alba
  • 100 ml ulei
  • 1/2 lingurita boia afumata
  • 1/2 lingurita ,Eros Pista, ardei iute tocat.
  • 1 lingura pasta ardei kapia
  • sare
  • cartofi copti

Mod de preparare

Crapul curatat spalat,portionat,sarat se da prin faina alba si se prajeste in ulei

Ceapa si prazul se taie solzi se caleste usor in ulei .

Se adauga la ceapa , boiaua , si pasta de ardei . Sarati .

 Se pune pestele in tava , se pune sosul cu ceapa si praz deasupra .

Se da la cuptorul preincalzit 10 minute .

Eu am servit crapul insotit de cartofi copti  .

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la cuptor cu ceapa si praz" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Rulouri cu nectarine și gorgonzola

Rulouri cu nectarine și gorgonzola - Un aperitiv rafinat și surprinzător, combinând dulceața nectarinelor cu... citeste mai mult

Rulouri cu nectarine și gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Plachie de crap

Postat de gicuta69

Plachie de crap

Pestele curatat, spalat si uscat cu servetele de hartie il taiem in bucati potrivite. Il presaram cu sare pe interior si exterior si il lasam asa cel putin 30 de minute, dupa care il vom praji...

Citeste continuarea

Crap cu lamaie si rozmarin

Postat de mihaelar63

Crap cu lamaie si rozmarin

 Bucata de crap [in cazul meu o jumatate ] se sareaza bine si se increasta pe lungime din loc in loc . Ceapa se taie pestisori, ardeiul iute se taie rondele, usturoiul se taie...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.12.2013, 07:49
Imi place la nebunie pestele, si tu ai multe retete de peste bune de tot. Dar...eu am o problema cu oasele...ce faci, le scoti inainte de pregatire?
la 10.12.2013, 07:54
la 10.12.2013, 08:02
la 10.12.2013, 08:06
Dana la crapul mare se pot alege usor
la 10.12.2013, 08:27

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking