Ingrediente
- 2 bucati peste crap (fara cap,intestine)
- 100 ml ulei de masline
- zeama de la 1/2 lamaie
- 1/2 legatura usturoi verde
- 1/3 ardei rosu
- sare
- piper
- boia de ardei iute
- boia de ardei dulce
- busuioc uscat
- 1/3 ceapa
Mod de preparare
Bucatile de crap le spalam bine, le stergem cu prosop de bucatarie.
Le stropim cu zeama de lamaie si lasam deoparte cat pregatim condimentele.
Intr-un castron amestecam condimente dupa gust cu uleiul de masline, adaugam usturoiul, ceapa, ardeiul tocat marunt.
Asezam cate o bucata de crap pe folie alimentara si condimentam cu amestecul de condimente, impachetam bine bucata de crap, asezam pe o tava si dam la rece 30 minute, cat pregatim gratarul.
Le frigem pe gratar 5-10 minute dupa care intoarcem si mai lasam 5 minute sa se rumeneasca pe ambele parti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|