Ingrediente
- 500 gr. mascarpone
- 250 gr. frisca lichida
- 500 gr. capsuni
- 200 gr. zahar
- aroma de vanilie Bourbon
- 3 galbenusuri
- 2 linguri zahar
- un plic zahar vanilat
Mod de preparare
Se curata capsunii, se taie codita si se taie in sferturi. Doi,trei se pun la o parte pentru decor.
Restul de capsuni se mixeaza cu Blenderul pana se obtine un sos cremos in care se adauga 50 gr. zahar si un zahar vanilat.
Galbenusurile proaspete se mixeaza foarte bine cu 150 gr. zahar pana se formeaza o crema de culoare galben deschis.Se adauga mascarponele ,se mixeaza in continuare.
Separat se mixeaza frisca lichida cu 2 linguri de zahar.
Cand este gata se amesteca cu crema de mascarpone.
Sosul de capsuni se poate incorpora in crema sau se orneaza deasupra.
Se decoreaza cu capsuni si biscuiti Amarettini.
Se lasa la rece cel putin trei ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema cu mascarpone , capsuni si amarettini" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (48)
|