Crema de avocado si kiwi

Postat de adnia in Vegan / Raw vegan
2 Ian 2014 | 10087 vizualizari
Crema de avocado si kiwi

Dupa zilele de sarbatoare, parca simtim cu totii nevoia unei gustari usoare si sanatoase, nu-i asa? Insa crema aceasta usoara de avocado si kiwi nu este destinata doar “dezintoxicarii” dupa preparatele traditionale din aceasta perioada…pur si simplu, poate fi servita oricand si de catre oricine, mai ales de catre persoanele care-si doresc o alimentatie sanatoasa si usor de digerat. Si nu-i uitam nici pe micuti: crema de avocado si kiwi este perfecta si pentru ei, este hranitoare si delicioasa, asa ca le va placea, cu siguranta! Mie imi place sa servesc crema aceasta la micul dejun, mai ales cand sunt pe fuga si ma asteapta o zi lunga! Imi da energie si vioiciune si ma pregateste cum se cuvine pentru proiectele pe care le am de indeplinit peste zi. Pur si simplu, imi face dimineata frumoasa! Incercati-o si voi si spuneti-mi cum va place!

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 1/2 avocado bine copt
  • 1 kiwi bine copt
  • miere de salcam dupa gust
  • 1 lingurita zeama de lamaie proaspat stoarsa
  • felii de kiwi,zmeura congelata–pentru decor

Mod de preparare

1. Se taie fructul de avocado pe jumatate, se stropeste cu zeama de lamaie, ca sa nu oxideze. 2. Cu o lingurita, se scoate pupla unei jumatati de avocado si se aseaza intr-un bol.

3. Se adauga miere si fructul de kiwi curatat de coaja si taiat bucati.

4. Se mixeaza totul cateva secunde cu un mixer vertical, pana devine o pasta fina si cremoasa. Se decoreaza cu felii de kiwi proaspete si zmeura congelata. Se consuma imediat!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de avocado si kiwi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Ciuperci umplute

Postat de Anett

Ciuperci umplute

Curatam ciupercile si palariutele le asezam intr-o tava unsa cu ulei.  Maruntim prazul si calim in ulei pana se inmoaie putin. Scoatem din tigaie si amestecam impreuna cu nuca macinata....

Citeste continuarea

Salata de linte cu rosii sotate

Postat de Ela68

Salata de linte cu rosii sotate

Intr-o tigaie punem la calit ceapa si usturoiul taiate marunt, apoi adaugam cateii de usturoi maruntiti cu aparatul.  Adaugam rosiile taiate cubulete si lasam la sotat cateva minute, la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.01.2014, 22:32
Delicioasa
la 02.01.2014, 22:34
la 02.01.2014, 22:36
la 02.01.2014, 22:44
buna o fi!
la 02.01.2014, 22:47

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking