Crema de branza cu leurda

Postat de BuburuzaBubu in Aperitive / Garnituri
11 Apr 2012 | 5526 vizualizari
Crema de branza cu leurda

Fiindca tot este sezon de leurda va mai propun o reteta aperitiv

Ingrediente

  • 200 gr branza proaspata de vaci
  • o legatura de leurda
  • o lingurita rasa de boia dulce
  • sare,piper
  • masline negre
  • 100 gr de branza de oaie
  • 3 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Intr-un bol punem 200 gr branza proaspata de vaci,o legatura de leurda,tocata fin,o lingurita rasa de boia dulce,sare si piper,amestecam.

Tocam cateva masline negre(cca 2 linguri),100 gr de branza de oaie care am dat-o prin razatoare( sau sfarmata cu furculita),adugam totul in bol.Peste crema se mai pun 3 linguri  ulei de masline,amestecam bine si daca mai este nevoie condimentam cu sare si piper.Se serveşte cu felii  baghetă.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de branza cu leurda" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Cosulete cu crema de branza si leurda

Postat de simona72

Cosulete cu crema de branza si leurda

Pentru aluat: se pune faina in bolul robotului de bucatarie, impreunca cu sarea si chimenul. Dam cateva pulsatii robotului, atat cat sa se amestece ingredientele. Adaugam oul si untul cubulete,...

Citeste continuarea

Aperitiv cu crema de branza si jeleu de castravete

Postat de simona72

Aperitiv cu crema de branza si jeleu de castravete

Pentru blat: separam albusurile de galbenusuri, mixam albusurile cu sarea pana rezulta o spuma ferma. Adaugam treptat galbenusurile si uleiul in fir subtire ca pentru maioneza. Faina o amestecam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.04.2012, 21:30
la 11.04.2012, 21:55
tare bine arata, eu nu am mancat niciodata leurda si nu stiu ce gust are
la 11.04.2012, 22:00
ce prezentare frumoasa
la 11.04.2012, 22:01
trebuie sa fie buna
la 11.04.2012, 22:05
place

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking