Crema de branza de capra cu chives si rodie

Postat de Bucataras in Aperitive / Garnituri
6 Feb 2010 | 5754 vizualizari
Crema de branza de capra cu chives si rodie

Good Food iti propune sa incepi weekendul cu o cina relaxanta cu prietenii, pentru care nu trebuie sa gatesti mai mult de o ora. Lista de cumparaturi si orarul te vor ajuta sa-ti iasa totul ca la carte.

Ingrediente

  • 150g branza de capra, moale, fara coaja
  • 250g de ricotta
  • semintele de la ½ rodie
  • ½ legatura mica de chives, maruntita
  • 1 lingura de miere lichida
  • 2 lingurite otet de vin alb sau rosu
  • paine cu coaja crocanta, pentru servit

Mod de preparare

1. Se amesteca într-un bol branza de capra cu ricotta, apoi – cu ajutorul unei spatule – se întinde amestecul pe o farfurie întinsa. Se presara cu semintele de rodie si chives si se lasa deoparte pana aproape de servire.

2. Se amesteca mierea si otetul si se stropeste cu acest amestec crema de branza, chiar înainte de servire.

PS. Aceasta reteta este publicata pe www.bucataras.ro prin acord cu revista Good Food

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de branza de capra cu chives si rodie" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cuburi aperitiv cu urzici, crema de branza si galbiori

Postat de panacris

Cuburi aperitiv cu urzici, crema de branza si galbiori

Pentru blat: Ouăle se separă în două boluri separate. Peste cele 6 gălbenușuri se adaugă, uleiul, piureul de urzici (urizicile curățate se fierb în apă cu sare, apoi se...

Citeste continuarea

Aperitiv pasta de jumari

Postat de sufletista

Aperitiv pasta de jumari

Jumarile le mixam cu ajutorul unui robot de bucatarie sau le dam prin masina de tocat. Adaugam ceapa data prin razatoarea mica si stoarsa bine, condimente dupa gust, amestecam bine dupa care...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.02.2010, 21:52
imi pare bine ca se mai gasesc oameni care ''cred ''in branza de capra;bunicul care a murit la 99 de ani mi-a spus odata ca, secretul vietii indelungate au fost laptele si branza de capra si ....multa , multa miscare;s-a imbatat o singura data la 90 de ani ,cand s-a nascut Liana, deci si multa cumpatare!
la 27.05.2010, 13:40
excelenta reteta , nu stiu de ce nu era ici o furculita! am rezolvat eu problema si imi doresc nespus in momentul asta un coltisor din ala de paine cu crema din asta de branza!
la 27.05.2010, 13:50
epurasha, nu era nicio furculita pentru ca n-a dat nimeni si bucataras nu le pune pe-ale lui la bataie. dar daca tu-ti doresti asa de mult, normal ca ai pus tu,ca n-avea sa iei cu mana) (oare nu m-oi trezi trasa de basmalutza de nimeni?))ca prea ma ia gura pe dinainte))
la 08.06.2010, 17:52
si-aseara ti-am luat basma/dai diridiridiridam/si-acum te vad fara ea....
la 07.10.2010, 23:11
mmm, rodia este fructul meu preferat, as incerca gustul impreuna cureteta ta, multumesc, cred ca am sa o incerc maine. felicitari!

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking