Ingrediente
- -1 nuca de cocos
- -75 gr. faina de migdale
- -miere, dupa gust (eu am avut miere de menta)
- - zeama de la 1/2 lamaie
Mod de preparare
Am scurs apa din nuca de cocos si am pastrat-o intr-un pahar, apoi am spart nuca. Am curatat-o de coaja si am razuit partea alba pe o razatoare fina.
Aceasta a fost partea de pregatire, dupa care am trecut la prepararea propriu-zisa a cremei: am pus in blender apa de cocos, nuca razuita, mierea si zeama de lamaie. Am mixat bine cca 1 min, apoi am adaugat si faina de migdale. Am mai mixat putin, cu ajutorul functiei "pulse", doar cat sa se omogenizeze compozitia.
Crema este delicioasa, sanatoasa si se poate consuma imediat. Daca nu, se poate pastra in frigider intr-un recipient de sticla, inchis etans inca 2 zile. (eu am congelat-o si am putut s-o pastrez mai mult)
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (11)
|