Cremes

Postat de pity19 in Prajituri
15 Aug 2014 | 3989 vizualizari
Cremes

Ingrediente

  • Un pachet foi crempita
  • 5 plicuri - budinca de vanilie
  • 12 linguri zahar
  • 2 l lapte
  • zahar pudra

Mod de preparare

Intr-o oala turnam laptele si dam la fiert la foc mediu , pana acesta incepe usor sa fiarba , dupa care dam focul incet .

Cele 5 budinci le amestecam cu zaharul si cu 15 linguri de lapte rece ; Amestecam cu un tel de sus in jos , fara sa ramana gogoloase ;

Cand laptele a inceput sa fiarba , turnam usor amestecul de budinca , amestecam usor cu un tel pana laptele incepe sa se ingroase ; Luam de pe foc si lasam la loc racoros pana aceasta ii calda ( nu trebuie sa fie rece ) .

Luam o foaie de crempita si intindem cu un cutit sau cu o paleta de lemn  , budinca ; Intindem pana cand ramanem fara budinca ; Deasupra punem si foaia ce a ramas , pudram cu zahar si lasam la loc racoros sa se raceasca de tot budinca ; Taiem felii si servim!

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Cremes" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de cremsnit cu frisca si crema de vanilie

Postat de eumimi

Reteta de cremsnit cu frisca si crema de vanilie

Iata cum se prepara Reteta de cremsnit cu frisca si crema de vanilie Mai intai lasam aluatul foietaj la dezghetat. Daca este impartit in 2 parti, este perfect. Daca nu, il impartim noi....

Citeste continuarea

Desert altfel de cremes

Postat de mirela0911

Desert altfel de cremes

Crema de vanilie: intr-o cratita de inox cu fundul dublu se pun ouale, zaharul si zaharul vanilat. Se amesteca bine, apoi se adauga amidonul si se omogenizeaza. Se toarna laptele fierbinte peste...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.08.2014, 20:55
la 15.08.2014, 21:25
la 15.08.2014, 21:32
ce-mi place
la 16.08.2014, 11:35
Buna!
la 16.08.2014, 14:43
FBuna tare

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking